kontakt

Allmänna frågor
Maila kontakt@alltomautism.se
 

tjärstin kraft

Foto: Markus Kinnunen Foto: Markus Kinnunen

Tjärstin är vår underbara Ordförande. Tjärstin har lång erfarenhet av att jobba med barn och föräldrar. Hon är en sympatisk och positiv person med ett stort hjärta. Med sin pedagogiska bakgrund och som inspirerande föreläsare på BVC har hon utvecklat ett familjecenter och utbildat sig till resurspedagog.
Idag är hon en framåtdrivande och viktig person för familjecentrat.

Ordförande
Tjärstin Petersson Kraft
 

rosmarie molin

Foto: Markus Kinnunen Foto: Markus Kinnunen

Rosmarie är verksamhetsutvecklare och har en otrolig förmåga att verkställa saker och ger aldrig upp. Hon är den som samlar allas ideér och gör dem till verklighet. Rosmarie är utbildad på Autism Treatment Center of America, Adaptive yoga for mobility disabilities, Original play, Ursprunglig lek, Power Dialogues, Hanen, AKKtiv, TAKK, Bildkommunikation m.m. Rosmarie är även mamma till Charlie med autismdiagnos.

Verksamhetsgrundare & utvecklare
Rosmarie Molin
Mobil: 0736 003657
Mail: rosmarie.molin@gmail.com
 

emilia nobel

Foto: Markus Kinnunen Foto: Markus Kinnunen
Emilia är Verksamhetsutvecklare. Hon arbetar aktivt tillsammans med Rosmarie och Adila som lekspecialist samt utbildar på området sen flera år tillbaka. Hon har ett lugn och en värme som skapar trygghet och förtroende. Emilia är utbildad på Autism Treatment Center of America, TAKK, Original play, Ursprunglig lek, Power Dialogues vid Option Institute USA, Adaptive yoga for mobility disabilities och känslohantering. Hon arbetar även som Hälsorådgivare och yogalärare. 

Verksamhetsgrundare & utveckare
Emilia Nobel
Mobil: 0708 946089
Mail: emilia@alltomautism.se
 

Adila imsirovic

Adila är vår fantastiska lekspecialist och verksamhetsutvecklare. Hon har arbetat som fritidsledare för personer med funktionsvariation och flera år som elevassistent till barn och unga med autismspektrumtillstånd. 


Adila är även utbildad socialantropolog i både Sverige och USA, samt autism, perceptionshantering, TAKK, AKK och lågaffektivt bemötande. 


Lekspecialist & Verksamhetsutvecklare
Adila Imsirovic
Mobil: 0793 378 664
Mail: adilaims@gmail.com