kontakt

Allmänna frågor
Maila kontakt@alltomautism.se
Rosmarie Molin
Mobil: 0736 003651

rosmarie molin

Foto: Markus Kinnunen Foto: Markus Kinnunen

Rosmarie är en av grundarna i föreningen. Hon är verksamhetsutvecklare och har en otrolig förmåga att verkställa saker och ger aldrig upp. Hon är den som samlar allas ideér och gör dem till verklighet. Hon arbetar aktivt som lekspecialist samt utbildar på området sen flera år tillbaka. Rosmarie är utbildad inom Son-Rise på Autism Treatment Center of America, Adaptive yoga for mobility disabilities, Original play, Power Dialogues vid Option institute, Hanen, AKKtiv, TAKK, Bildkommunikation m.m. Rosmarie är även mamma till Charlie med autismdiagnos.

Grundare, utbildare & Ordförande
Rosmarie Molin
Mobil: 0736 003651
Mail: rosmarie.molin@gmail.com

tjärstin kraft

Foto: Markus Kinnunen Foto: Markus Kinnunen

Tjärstin har lång erfarenhet av att jobba med barn och föräldrar. Hon är en sympatisk och positiv person med ett stort hjärta. Med sin pedagogiska bakgrund och som inspirerande föreläsare på BVC har hon utvecklat ett familjecenter och utbildat sig till resurspedagog.
Idag är hon en framåtdrivande och viktig person för familjecentrat.

Föräldrastöd & utbildare
Tjärstin Petersson Kraft
Mail: kontakt@alltomautism.se

Jens Malmström

Jens Malmström är sedan augusti 2018 föreningens första Stockholmsbaserade lekspecialist. Utöver leken med barnen erbjuder han samtal till föräldrar som vill bli mer närvarande, lekfulla och effektiva i stödet till sitt barn. Jens har en son som har autism och har även arbetat som assistent till andra barn med NPF och som utbildare för föräldrar. Han har utbildning inom Son-Rise på Autism Treatment Center of America, Power Dialogues vid Option Institute, Zen Coaching, har erfarenhet av HANDLE, Ursprunglig Lek och improvisationsteater. Till vardags arbetar Jens som familjebehandlare för socialtjänsten. Han ser fram emot att utveckla föreningens verksamhet i Stockholm.

Lekspecialist, Föräldrastöd & Verksamhetsutvecklare
Jens Malmström
Mobil: 0708 533 770
Mail: hej@jensmalmstrom.se

Adila imsirovic

Adila är vår fantastiska lekspecialist och verksamhetsutvecklare. Hon har arbetat som fritidsledare för personer med funktionsvariation och flera år som elevassistent till barn och unga med autismspektrumtillstånd. 

Adila är även utbildad socialantropolog i både Sverige och USA, samt autism, perceptionshantering, TAKK, AKK och lågaffektivt bemötande. 

Lekspecialist & Verksamhetsutvecklare
Adila Imsirovic
Mobil: 0793 378 664
Mail: adilaims@gmail.com 
 

emilia nobel

Emilia är en av Grundarna till föreningen. Hon arbetar aktivt som lekspecialist samt utbildar på området sen flera år tillbaka. Hon har ett lugn och en värme som skapar trygghet och förtroende. Emilia är utbildad inom Son-Rise på Autism Treatment Center of America, TAKK, Original play, Ursprunglig lek, Power Dialogues & Group leadership training vid Option Institute USA, Adaptive yoga for mobility disabilities och känslohantering. Hon arbetar även som Hälsorådgivare och yogalärare. 

Grundare, Föräldrastöd & utbildare 
Emilia Nobel
Mobil: 0708 946089
Mail: emilia@alltomautism.se